Resultat Hakefjorden Cup!
Landklass
1. Team Taskmört 159cm 
2. Team Benkuk 110cm 
3. Ola Dunk 97cm 
 
Båtklass 
1. Team A.Jensen 152cm 
2. Team Masters 151cm 
3. Team BoB 149cm 
 
Största flugfångade Öring Tony Liljeqvist 57cm 
 
Största fångade av Junior Hugo Ganemyr 50cm  
 
Och till sist, årets havsöringskung… 
William Nilsson i Team Stora Höga. 
Priserna finns att hämta i butiken.
Stort tack till alla deltagare och sponsorer.
 

Hakefjorden Cup 2021 24 April

Den 24e April går havsöringstävlingen Hakefjorden Cup av stapeln.  ABU går som tidigare in som huvudsponsor för tävlingen. 
Anmälan sker i butiken från den 5e April till 22e April och man hämtar ut sitt startkit fredagen 23e April innan tävlingen.

Björns Fiske o Jakt har alltid ett brett utbud och har som mål att ha allt inom fiske o jakt. Vi är experter på spinnfiske, vertikalfiske, gäddfiske, laxfiske abborrefiske, insjö, havsöringsfiske.öringfiske, havsfiske. Vi har breda kunskaper inom älgjakt, vildsvinsjakt, rävjakt, sjöfågeljakt, hundjakt med mera.

Björns Fiske o Jakt har funnits sedan 1982 och startades av Björn Holmstedt. Till en början sålde endast sportfiskeprodukter men efter några år breddades sortimentet med jaktprodukter,ammunition och sedermera vapen. Till en början jobbade Björn själv i butiken men i takt med att butiken har växt har personalstyrkan gjort detsamma. Björn drev butiken i 35 år fram till hans pension 2017 när hans son Hjalmar köpte butiken. Genom åren har det varit flera som jobbat i butiken men en som jobbat här väldigt länge är Tommy Andersson Upp. Tommy började jobba i butiken 1995 och han jobbar här än idag. 

Följ med på vår resa i sociala medier

Telefon nr: 0303-843 40
info@bjornsfiskeojakt.se

 

Öppet tider:
Mån – Fre 10 – 18
Lördag     10 – 14
Söndag     stängt