Kaitum Trout

kr2.899,00

Guideline flugfiskeset har uppdaterats med ett helt nytt sortiment av spön med nya specifikationer, nytt utseende och förbättrad prestanda över hela linjen. Genom att utnyttja ny materialteknik med reducerat hartsinnehåll i grafitduken är dessa spön både lättare och spänstigare än föregångaren Kispiox.

Spöna har en gråmetallic finish och är försedda med korkhandtag i god kvalitet, samt har enbenta snakeringar och två keramiska linförare. Våra högpresterande och coola FAVO-flygrulle är monterade på spöna och spolas med specialdesignade Guideline WF och Multi Tip Shooting Heads beroende på spölängd och modell. Dessa set är färdigmonterade och redo att användas direkt ur spöfodralet som de leverareas i. Lägg bara till en fluga efter eget val och fäst den till tafsen och börja fiska.

Spöna i längden 9′ och 9’6 for är försedda med flytande WF-linor. Laxa 11′ Switch är bestyckad med en WF Multi Tip-lina med utbytbar flytande spets. De tre tvåhandsmodellerna har MultiTip Shooting Heads baserade på vårt Compact och 4D-system och har en utbytbar S3-spets monterad. Bakom klumpen sitter det en flat monofil skjutlina.

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Beskrivning

Guideline flugfiskeset levereras kompletta med spö, rulle, lina, backing, tafs och tub. De finns i flera olika längder och klasser för att täcka hela skalan från lättare öringfiske till tvåhandsfiske efter lax och havsöring.

Ytterligare information

Size

#5, #6