Rea!

Tikka T3X Lite Adj Paket

Det ursprungliga priset var: kr28.287,00.Det nuvarande priset är: kr23.990,00.

Fabrikat: Tikka
Modell: T3X Lite Adj
Kaliber: .308win
Optik: Burris Four XE 2,5-10×50
Ljuddämpare: Aim-Sport Triton nr 5
Fästen: Sako Optilock
Vapentyp: Kulgevär
Skick: NY

Art nr 897

 

Beskrivning

Tikka T3X Lite ADJ är en välskjutande studsare med maximal flexibilitet. Vapnet är enkelt justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt kan justera både kolvkam och längden på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar vid jakt med olika typer av optik. Oavsett om det är jakt med vakkikare med stor lins på vintern eller drevsikte en varm sommardag så fungerar T3x Lite Adjustable lika bra. Längden justeras med de dubbla 4 mm mellanläggsbrickorna.

Burris Four XE 2,5-10×50 Samtliga linser i siktet är behandlade med HiLume coating för maximal ljustransmission. Okularlins och objektivlinsen har dessutom fått HiLumeStorm Coat – en vatten- och smutsavvisande behandling för extra skydd. Riktmedlet (belyst 4) är placerat i andra bildplanet och är alltså inte medförstorande. Rejält mönstrad zoomring ger enkel hantering även med vantar på. Den helt nyutvecklade belysningsenheten är justerbar i elva nivåer.

TRITON No. 5 – Hunting Performance är flaggskeppet i Triton Numbers-programmet och är en riktig allround-dämpare som levererar ljud, och rekyldämpning i toppklass. Detta är dämparen för dig som bedriver varierande typer av jakt – både rörlig och som passkytt – och ställer höga krav på dämparens prestanda och mångsidighet. Dämparen blir inte så fort varm när du skjuter, alltså mindre värmeflimmer när du är på skjutbanan.