Rea!

Primos Trigger Stick Tripod

kr1.995,00

Primos Trigger Stick Tripod
Säkra skott i alla lägen. Trigger Stick med tre ben ger överlägsen stabilitet och flexibel höjdjustering (61-157 cm)

Vinklar man ut benen anpassar man snabbt stödet från stående till sittande/knästående position. En fördel med tre ben är att stödet kan stå av sig själv bredvid skytten.

Beskrivning

Primos Trigger Stick Tripod skjutstöd – Säkra skott i alla lägen. Trigger Stick med tre ben ger överlägsen stabilitet och flexibel höjdjustering (61-157 cm)

Vinklar man ut benen anpassar man snabbt stödet från stående till sittande/knästående position. En fördel med tre ben är att stödet kan stå av sig själv bredvid skytten.

Trigger Stick® GEN III – Senaste generationen av marknadens mest populära benstöd
Stabilare än någonsin och utrustad med nya funktioner som ger dig snabbare skott och bättre precision.

Grundfunktionen är oförändrad. Benstödens höjd justeras med en knapptryckning och ett vridbart huvud med flexibla ben gör att man kan vinkla, vrida, höja och sänka, precis som man önskar. I princip helt ljudlöst!

Observera! Det nya snabbfästet till klykan har en extra säkring som vi rekommenderar att alltid använda. Säkringen sitter på greppets vänstra sida och ska vara i låst läge uppåt för att säkert låsa klykan.

EGENSKAPER

Quick Detach Yoke – Snabbfäste för att växa mellan klykan och det medföljande kikar/kamerafästet
Låsbar vinkel på benen ger en snabbare funktion och förhindrar att benen glider isär om underlaget är halt.
Bättre ergonomi med säkrare grepp
Förstärkt panoreringshuvud ger 360° rotation med extra följsam gång
Ny mer diskret färguppsättning i ”Dark Earth” och camo-mönster

Extremt flexibel – Benen kan vinklas nästan rakt ut och det långa trebenta stativet kan användas till både stående och sittande skytte.

Ljudlös – Ytbehandlingen på Gen III gör att när man trycker på knappen åker benen in och ut i princip helt ljudlöst.

Stark & lätt – Konstruktionen i hållfast aluminium gör benstöden stabila men samtidigt lätta och smidiga att bära med sig.

Det går att montera Primos Gun Rest på Trigger Stick vilket gör att du kan ställa vapnet i skjutstödet, ett perfekt val för vakjägaren. Primos Trigger Stick Tripod är perfekt för vakjakt, ger stabilitet och snabb justering när det behövs som mest.