Rea!

Sordin Supreme PRO X hörselskydd

kr1.795,00

Sordin Supreme Pro X hörselskydd, kombinerar optimalt skydd med hög förstärkning, AUX-ingång och ett vattentätt batterifack. 

Beskrivning

Sordin Supreme Pro X hörselskydd – För dig som vill ha ett par bekväma hörselskydd, med hög ljudförstärkning och naturlig ljudåtergivning. Sordin Supreme Pro x är i en klass för sig! Med sina två separata, väl skyddade mikrofoner, får du optimal kontroll på ljudriktningen. Med Sordin Supreme Pro x kan du enkelt koppla dig till din jaktradion via AUX-ingång så du alltid kan följa radiokommunikationen bekvämt i lurarna.

  • IP67 testade
  • Formade för att passa både höger och vänsterskyttar
  • Vikbart huvudband
  • 3,5mm AUX ljudingång för anslutning av externa ljudkällor
  • Flera olika färger tillgängliga samt skinn eller textilklätt huvudband

Med den senaste tekniken inom hörselskydd erbjuder Sordin Supreme Pro X en imponerande dämpning av ljud, samtidigt som de tillåter dig att höra omgivande ljud utan en massa brus som du inte vill höra tex vind. Detta gör dem idealiska för vakjakt och skytte.
Hörselskydden är mycket bekväma att bära under längre perioder. De har en ergonomisk design med justerbara huvudband och öronkåpor som minskar tryckpunkter och gör dem lätta att anpassa efter din individuella passform.